• Na razprodaji!

HeadBlade MOTO

24,49 €
22,04 € Prihranite 10%

Brivnik HeadBlade MOTO omogoča hitro, preprosto ter natančno britje glave oz. lasišča na nulo. Brivnik se ponaša z edinstveno zasnovo in je načrtno izdelan ter namensko razvit z mislijo na dovršeno britje glave oz. lasišča. Inovativni brivnik za glavo omogoča, da se rezilo brivnika prilagaja reliefu lasišča v štiri možne smeri (navzgor, navzdol, levo, desno). HeadBlade MOTO tako poskrbi za sledenje in prilagajanje različnim konturam lasišča (kot MOTO GP dirkač). Rezila brivnika uporabljajo dodaten sistem dvojne aktivne vzmeti za precizno britje lasišča. Brivnik za britje glave se lahko vsakodnevno uporabi tudi za britje obraza in telesa. 

HeadBlade MOTO je dobitnik nagrade RED DOT, ene najbolj prestižnih in prepoznavnih oblikovalskih nagrad na svetu za izjemne oblikovalske dosežke.

Količina

 • Omogočamo vam varen nakup izdelkov. Omogočamo vam varen nakup izdelkov.
 • Hitra dostava v roku 3 - 5 delovnih dni. Brezplačna dostava ob nakupu nad 50€! Hitra dostava v roku 3 - 5 delovnih dni. Brezplačna dostava ob nakupu nad 50€!
 • Izdelek lahko preprosto vrnete v roku 14 delovnih dni. Izdelek lahko preprosto vrnete v roku 14 delovnih dni.

Brivnik HeadBlade MOTO

Brivnik HeadBlade temelji na enostavni zamisli - brivnik preprosto namestimo na prst ter ga z vzdolžnimi gibi "vozimo" po lasišču.

 1. Obroč za prste

  Večji obroč za prste za lažji oprijem in prilagajanje vsem tipom prstov.

 2. Ozko telo brivnika

  Lažje drsenje brivnika in enostavno britje okrog ušes.

 3. Rotacijska krogla

  Natančna vodljivost in ergonomično prilagajanje brivnika po površini.
Smer britja
 1. Prilagodljiva glava brivnika

  Večsmerno (gor, dol, levo in desno) prilagajanje reliefu lasišča za natančno britje.

 2. Odzivna rezila

  Dinamično prilagajanje rezil za gladko in natančno britje.

 3. Čvrst oprijem

  Kvalitetno dovršene zarezice poskrbijo, da brivnik ne bo izpolzel iz rok.

Poskrbite za natančno, lahkotno in brezhibno britje na nulo ter ohranite gladek in urejen videz lasišča ter telesa.

Dodaj v košarico

Inovativni brivnik za glavo omogoča, da se glava brivnika prilagaja reliefu lasišča v štiri možne smeri (navzgor, navzdol, levo, desno) - kot MOTO GP dirkač.

Rotacija telesa brivnika
Rotacija glave brivnika
Večsmerno prilagajanje reliefu lasišča

Inovativno britje glave

Spremenite način britja glave v način vožnje po lasišču.

Kompatibilnost s HB4 in HB6 rezili

Brivnik HeadBlade MOTO je kompatibilen z dodatnimi rezili HB4 in HB6. Vsak uporabnik lahko preprosto konfigurira in nadomesti rezila, ki mu najbolj ustrezajo in zadovoljujejo brivne navade.

Več o dodatnih rezilih

Nagrade in dosežki

Brivnik HeadBlade MOTO je dobitnik nagrade Reddot, ene najbolj prestižnih in prepoznavnih oblikovalskih nagrad na svetu za izjemne oblikovalske dosežke. Brivnik se lahko pohvali tudi s preostalimi kozmetičnimi nagradami na globalnem nivoju.

Več o nagradah in dosežkih

Potovalni etui Travelshell

Potovalni etui Travelshell je namenjen varni in kakovostni zaščititi vašega brivnika ter drugih kozmetičnih HeadBlade izdelkov v času potovanj. Obojestranska oblazinjenost etuija bo optimalno zaščitila vaš brivnik pred zunanjimi udarci, notranja elastika pa bo obdržala brivnik na svojem mestu.

Več o Potovalnem etuiju Travelshell

Potovalna torbica MOTO

Potovalna torbica MOTO je namenjena varni in kakovostni zaščititi vašega brivnika v času potovanj. Oblikovna inspiracija torbice, izdelane v obliki motoristične čelade, izvira iz brivnika HeadBlade MOTO. V potovalno torbico lahko vstavite brivnik MOTO ter tudi dodatno žiletko HB4 ali HB6 .

Več o potovalni torbici moto

Morda vam bo všeč tudi