Headblade

Na trgu že od leta 1997

O blagovni znamki Headblade

headblade-logo-1517494797-jpg.png

Headblade blagovna znamka je nastala leta 1997 na podlagi izdelave majhnega brivnika (ustanovitelj Todd Greene v enoletni časovni periodi razvije izdelek ter ga lansira na trg). Headblade brivnik odlikuje čistost, funkcionalnost, enostavnost in estetski dizajn. Številne nagrade na področju nege kože in lasišča potrjujejo kvalitetno delo družbe. Filozofija podjetja stremi k enostanemu britju glave s preprostimi principi oblikovanja:

  • uporabnik britvice mora dosegati britje po občutku (britvica mora sedeti blizu glave ter omogočati dotikanje glave s prsti med procesom britja),
  • brivnik potrebuje dve kontaktni točki, da ustvari "vzmetenje" kar omogoča da je rezilo maksimalno efektivno ter samodejno fleksibilno,
  • brivnik mora biti združljiv oz. kompatibilen z obstoječimi na trgu.

Blagovna znamka Headblade postavlja v ospredje tudi oblikovno plat izdelka. Ustanoviteljeva ljubezen do avtomobilov se reflektira v številnih oblikovnih elementih britvice. Headblade je v desetletnem obdobju prodrl na trg nege lasišča ter pioniral in razširil paleto izdelkov družbe za popolno nego kože. Izdelki so trenutno dosegljivi v več kot 15000 trgovinah po svetu. V tem časovnem potovanju je bila družba nagrajena prav tako s številnimi pomembnimi nagradami na področju britja in nege lasišča za moške in ženske. Sledite potovanju še naprej in ter se pripravite na našo skupno vožnjo.

FEATURED-IMAGE-1-696x529.png

Todd Greene

Ustanovitelj blagovne znamke Headblade

Inovator na področju izdelkov za britje in nego lasišča

Todd Greene je izumitelj in ustanovitelj družbe HeadBlade, ki trenutno praznuje že več kot 20 let obstoja in delovanja. Kakovost HeadBlade izdelkov potrjuje tudi milijonska prodaja po vsem svetu. Todd je Headbade brivnik razvil od ideje do prototipa, ka je zajelo dve leti nenehnega testiranja in prototipiranja. Prvi brivnik je zagledal luč sveta leta 1990.

Todd Green prebiva v ZDA (Santa Monica), se v prostem času udeležuje športnih dogodkov (družba Headblade je zelo aktivna tudi v sponzorskih sferah) ter rad zavije v vinorodna področja. Zelo je aktiven tudi na socialnih omrežjih, kjer redno tvita s številnimi headbladerji ter slavnimi prijatelji. Prejel je diplomo na Bowdoin univerzi.

Izdelki Headblade so na voljo skoraj povsod, kjer se prodajajo izdelki za nego lasišča. Vsako leto se uvedejo večje razširitve linije Headblade izdelkov za moške, zato se proces oblikovanja in raziskav in razvoja nikoli ne ustavi. Headblade izdelki prodirajo v življenski slog moških, ki si brijejo glavo ter tako ustvarjajo in predstavljajo trend samozavestnih moških.