Kaj je Headblade?

Headblade je blagovna znamka, ki s celostnim pristopom zagotavlja popolno in dovršeno nego lasišča. Vsi izdelki znamke HeadBlade temeljijo na osnovni nalogi poenostavitve oz. olajšanja britja glave ter profesionalni negi lasišča. S HeadBlade brivniki za britje glave dosežemo natančno, lahkotno in brezhibno britje glave na nulo. S HeadBlade izdelki za nego lasišča ter telesa ohranjamo gladek in urejen videz. Blagovna znamka HeadBlade je na trgu že več kot 20 let. Podjetje se je iz začetkov ustvarjanja preprostih brivnikov za britje glave skozi desetletja razvilo ter izpopolnilo in nadgradilo izdelke v popolno kreacijo palet za nego lasišča. Med izdelke uvrščamo brivnike, dodatna rezila in izdelke za nego lasišča.

Brivnik HeadBlade temelji na enostavni zamisli - brivnik preprosto namestimo na prst ter ga s srednje dolgimi ali dolgimi vzdolžnimi gibi "vozimo" po lasišču. S HeadBlade brivniki vaše dlani in prsti ostanejo vedno v stiku z lasiščem kar vam omogoča, da se brijete po občutku (to je še posebej koristno na zadnji strani glave, kjer uporaba ogledala sedaj ni več potrebna). Po britju bo vaše lasišče gladko kot še nikoli do sedaj.

Britje z Headblade brivniki je hitrejše, lažje in enostavnejše - boljše od tradicionalnih metod in brivnikov z daljšimi ročaji. Najnovejši produkti (ATX in MOTO) omogočajo tudi britje obraza, telesa in nog.

Kateri Headblade priporočate?

Če ste novi uporabnik Headblade produktov, Vam priporočamo nakup HeadBlade MOTO brivnika. Inovativni HeadBlade MOTO brivnik s patentiranim vzmetenjem izboljša proces uporabe ter omogoča popolnoma novo raven britja. Edinstvena zasnova brivnika MOTO omogoča, da se rezilo prilagaja reliefu lasišča v štiri možne smeri (navzgor, navzdol, levo, desno). Brivnik HeadBlade MOTO tako omogoča sledenje različnim konturam lasišča (kot MOTO GP dirkač) in dovršeno britje na nulo. Rezila brivnika uporabljajo dodaten sistem dvojne aktivne vzmeti za precizno britje lasišča. Brivnik za britje glave se lahko vsakodnevno uporabi tudi za britje obraza in telesa. 

Kje lahko kupim Headblade izdelke?

V spletni trgovini https://headblade.si Vam ponujamo nakup celotne linije brivnikov, izdelkov za nego glave, ter dodatnih rezil Headblade. Naročene izdelke dostavljamo preko poštne službe GLS Slovenija in Pošte Slovenije d.o.o.

Kakšni so stroški dostave/pošiljanja izdelkov?

Za dostavo izdelkov na območju Slovenije uporabljamo GLS in Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Stroški pakiranja in pošiljanja blaga za dostavo v Sloveniji se razlikujejo od ponudnika poštnih storitev. Cena dostave je vedno navedena ob zaključku nakupa ter sproti posodobljena v spletni košarici. DDV je že vštet v ceno dostave.

Kakšen je proces vrnitve/zamenjave izdelkov?

Kupec naročenega blaga na headblade.si ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na e-naslov info@headblade.si ali na tel. št. +386 41 898 421, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. Za več informacij o vrnitni/zamenjavi izdelka si preberite splošne pogoje poslovanja.

Katere vrste plačil sprejemate?

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa. Na voljo so vam številni načini plačila: z gotovino ob prevzemu, z nakazilom na račun podjetja (po ponudbi/predračunu)**. **Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Kako dolgo traja dostava naročenih izdelkov?

Artikli, naročeni na headblade.si, gredo na pot oz. v dostavo v najkrajšem možnem času (če so le-ti na zalogi v našem centralnem skladišču). V nasprotnem primeru garantiramo rok dostave najkasneje v 14 dneh od vašega potrjenega naročila.

Kako spremenim ali prekličem naročilo?

Če želite spremeniti ali preklicati Vaše naročilo, nam pošljite e-pošto na info@headblade.si ali nas pokličite na +386 41 898 421. Vaše naročilo bomo spremenili ali preklicali. Če je izdelek že zapustil skladišče, Vam na žalost naročila ne bomo mogli spremeniti temveč samo odpovedati.

Kako dolgo lahko uporabljam rezilo HB4 oz. HB6?

Življenjska doba rezila je odvisna od debeline lasu, dolžine in pogostosti britja. Življenska doba žiletke HB4 in HB6 traja od 8 do 10 britij. Ne pozabite, da so to le grobe ocene - življenska doba oz. uporabnost se lahko od osebe do osebe razlikuje.

Kako lahko zamenjam rezilo HB4 oz. HB6?

Menjava rezila na brivniku - Video

Katera rezila lahko uporabljam na brivnikih?

Oba prodajna modela (ATX kot tudi MOTO) sta kompatibilna s HB4 in HB6 žiletkami.

Kako delujejo vaši proizvodi za nego glave oz. kako jih lahko uporabljam?

Pred britjem

Izdelek Headshed - Pripravi vaše lasišče in obraz za popolno in gladko britje. Izdelek odstrani odmrle kožne celice ter omehča vaše lasišče. Nanesite za lešnik veliko kreme oz. pilinga v roke ter drgnite po lasišču z obema rokama. Po uporabi izdelek dobro sperite.

Britje

Izdelek Headslick - Mentolirana krema za britje. Stisnite majhno količino (oz. količino po potrebi) kreme v roke ter nanesite na lasišče z obema rokama. Po britju izdelek dobro sperite z lasišča. Ker je Headslick mentoliran, se bo vaša koža po britju počutila hladno in osveženo.

Po britju

Izdelek Clearhead - deluje odlično za zdravljenje in preprečevanje vraščenih dlačic ter izpuščajev po britju. Nanesite za lešnik veliko kreme v roke ter nanesite na lasišče z obema rokama. Pustite da se Clearhead absorbira v kožo (približno eno minuto).

Izdelek Headlube - Vlažilni losjon ohrani lasišče zdravo in zaščiteno. Na voljo v sijoči (glossy) ali nesijoči (matte) izvedbi. Nanesite za lešnik veliko kreme v roke ter nanesite na lasišče z obema rokama. Uživajte v mirnem zaupanju popolne nege lasišča.